Opinie

Dziecięce Biuro Podróży
4.9
powered by Facebook
Edyta Kopeć
Edyta Kopeć
2019-09-24T08:51:14+0000
Kolonie w Kątach Rybackich. Tylko tyle: było super.
Eliza Zaremba
Eliza Zaremba
2019-08-19T20:58:00+0000
To już 3 kolonia córki, tym razem była w Łebie. Jak zwykle wróciła bardzo zadowolona. Mnóstwo ciekawych zajęć, nie ma czasu na nudę. Nowe znajomości kolonijne. Do tego jeszcze pogoda dopisała. Czysto. Opieka super! Wszystkim ciociom bardzo dziękujemy!❤️ Na pewno pojedziemy gdzieś za rok i polecam wszystkim!read more
Kasia Studzińska
Kasia Studzińska
2019-08-10T16:42:39+0000
Dziecko bardzo zadowolone a to oznacza najwyższa ocenę dla organizatora kolonii.
Anna Zach
Anna Zach
2019-08-08T14:34:34+0000
Zarówno córka jak i syn wróciliuśmiechnięci i bardzo zadowoleni, powiedziałabym nawet, że czuli lekki żal że tak szybko kolonie się skończyły.Apelujemy zatem o ich wydłużenie do 2 tygodni!:)read more
Monika Strzelczyk
Monika Strzelczyk
2019-08-07T15:44:28+0000
córka właśnie wróciłam z kolonii i jest bardzo...bardzo zadowolona. Dziękujemy i do zobaczenia na następnym wyjeździe ❤️👍read more
Anna Szmagalska
Anna Szmagalska
2019-08-07T15:21:14+0000
Synek był w Serocku.Pierwszy raz. Sam. Bez kolegów. Mega zadowolony. Polecamy! Powiedział, że nie było czasu na nudę.Kaśka Januszread more
Iwona Jurko
Iwona Jurko
2019-08-07T09:05:28+0000
super,bardzo polecam,dzieci wróciły bardzo zadowolone!
Anna Banas
Anna Banas
2019-08-05T17:31:31+0000
Córka bardzo zadowolona zarówno z kolonii jak i półkolonii letnich w lipcu więc polecam :)
Beata Glica
Beata Glica
2019-08-05T11:21:38+0000
Moje dzieci były już na feriach zimowych i wakacjach. Wróciły zadowolone i chcą jechać na następne wakacje. Nie ma lepszej rekomendacji :)read more
Jolanta Bagińska
Jolanta Bagińska
2019-08-02T12:03:20+0000
Zarówno Córka (8lat) jak i Syn (12lat) bardzo zadowoleni, a co za tym idzie Rodzice również :) polecam i zamierzam korzystać w kolejnych latach. Brawo za organizację, brawo opiekunowie!!!!!read more
Mag Sta
Mag Sta
2019-08-02T11:46:47+0000
Czuję się bezpiecznie i jestem spokojna, gdy moje dziecko jest na kolonii z Dziecięcym Biurem Podróży. Wspaniali organizatorzy, bardzo ciekawy program spędzania czasu i „ciocie” do pogadania i pocieszenia, gdyby któreś dziecko zatęskniło za domem. Moja córka jeździ z „Wasilewskimi” od małego. Uwielbia z Nimi wakacje i zawsze nie może się doczekać wyjazdu. Bardzo polecam.read more
Ewa Cińska
Ewa Cińska
2019-08-02T11:32:26+0000
Mój syn już drugi rok z rzędu korzysta z Państwa ofert kolonijnych i jest bardzo zadowolony. Za każdym razem po powrocie z kolonii, w ciemno deklaruje chęć zapisania się na następny sezon. Ja, jako rodzic mogę szczerze polecić wyjazdy z Państwa biurem podróży! Dzieci są dopilnowane, zadbane, szczęśliwe i przede wszystkim bezpieczne!!!!! Co dla mnie jest najważniejsze ! Na pewno nie raz jeszcze skorzystamy z Państwa oferty ! Pozdrawiamyread more
Anna F-ż
Anna F-ż
2019-08-01T21:59:52+0000
Dzieci są mega zadowolone, dobrze się bawią. A my rodzice jesteśmy spokojni o ich bezpieczeństwo.
Agnieszka Tomaszewska
Agnieszka Tomaszewska
2019-07-29T16:24:33+0000
Polecam!!! Córka 8 lat, pojechala pierwszy raz w tym roku i smutna ze tak krótko hehe... Napewno w przyszlym roku rowniez pojedzie. Dziekuje wszystkim ciociom za super opieke !!! :-)read more
Dagmara Pietrzak
Dagmara Pietrzak
2019-07-28T16:36:48+0000
serdecznie dziękuję za wspaniałą kolonię, córka drugi rok jest z wami i napewno nie ostatni.Ciotki rewelacyjne -pełna profesja i opieka Z calego serca polecam wszystkim zastanawiajacych się gdzie na kolonie-oczywiście Dziecięce podróżeread more
Katarzyna Kka
Katarzyna Kka
2019-07-20T13:18:29+0000
Dzieci zadowolone, fajni wychowawcy ( zwlaszcza Wujek Krzyś), Ciocia Plasterek nie dość, ze pomogła w klopotach z brzuszkiem to z pasją opowiedziała o wyprawach po świecie.read more
Magdalena W-ska
Magdalena W-ska
2019-07-14T07:45:32+0000
Rewelacyjnie zorganizowany czas! Mnóstwo atrakcji i fajne, kreatywne zadania będące wypełnieniem wakacyjnego wypoczynku! Brawo! Kolonie godne polecenia 🤩read more
Beata Pietrasik Gintowt
Beata Pietrasik Gintowt
2019-07-13T08:22:45+0000
Dziękujemy za cudownie spędzony czas podczas kolonii w Łopkajnach. Wspaniała kadra, dużo zajęć, rewelacyjna zabawa.read more
Olaa Lewandowska
Olaa Lewandowska
2019-07-10T20:09:51+0000
Polecam, dziecko wrocilo bardzo zadowolone z pozytywnymi emocjami a to najwazniejsze :) Okuninka 2019
Agnieszka Wolszczak
Agnieszka Wolszczak
2019-07-08T09:57:09+0000
Brawo za organizację, kompetentną kadrę, mnóstwo różnych zajęć! To pierwszy wyjazd na kolonie (II turnus w Okunince) mojej córki, która wróciła przeszczęśliwa, mnóstwo opowieści, relacji co tylko potwierdza, że nie było czasu na nudę i tęsknotę! Pozdrawiam i Dziękuje Organizatorom, a wszystkim rodzicom polecam!😍👍☀️read more
Sylwia Brzostowska
Sylwia Brzostowska
2019-07-08T04:34:29+0000
Polecam, wczoraj moja córka wróciła bardzo zadowolona z kolonii w Okunince, wszystko na 6 😃 pozdrawiam i dziękuję za wspaniałą opiekę 😊read more
Renata Zdybicka
Renata Zdybicka
2019-07-07T14:00:37+0000
Mój synek Karolek wrócił szczęśliwy i to jest najlepsza recenzja. Super ciocie i wujkowie, którzy swoim zaangażowaniem sprawiają, że przez cały czas jest super zabawa. Bardzo dobry kontakt z Panią Dorotką.Cała kadra zasługuje na same pochwały, gdzie dobro dzieci było zawsze na pierwszym miejscu. Pozdrawiamy cieplutko wszystkich uczestników z II turnusu Okuninka,😊👍😊read more
Magdalena Olejnik
Magdalena Olejnik
2019-07-05T14:23:52+0000
To były pierwsze półkolonie córki. Jest bardzo zadowolona i chce jeszcze. Ciocie były super, zajęcia cudowne. Dziękujemy i polecamy.read more
Asia Szabat
Asia Szabat
2019-06-30T18:01:11+0000
Super kolonie, super Panie, syn wrócił bardzo zadowolony a był pierwszy raz na koloniach. Naprawdę polecam, napewno spotkamy się za rokread more
Zuzanna Jurkiewicz
Zuzanna Jurkiewicz
2019-01-26T07:40:10+0000
Była bardzo miła atmosfera
Ewa Bonk
Ewa Bonk
2018-09-15T17:08:21+0000
Córka byłana koloniach w lipcu . Mimo wielu próśb o wystawienie faktury -faktura nie została wystawiona . Najpierw tłumaczono , ze córka jeszcze nie wróciła z koloniii potem tłumaczono ,że osoba wystawiająca faktury jest w ciąży i jest tylko jedna , a potem nic nie tłumaczono . Jest to przykre tym bardziej , że córka była drug raz , a ja mam możiwośc na podstawie f-ry skorzystać z dofinansowania w pracy . Miło jest jak się zapisuje dziecko i wpłaca .read more
Katarzyna Bieńkowska
Katarzyna Bieńkowska
2018-08-04T08:40:29+0000
Klara wróciła z Łopkajnów zachwycona! Już się szykuje na zimowisko z DBP ;-) Dziękujemy serdecznie wszystkim Ciociom!read more
Iza Piskor
Iza Piskor
2018-08-03T13:50:20+0000
Dzisiaj odebrałam dzieciaki z kolonii w Mrągowie.(syn 9 lat, córcia 7 lat) Są zachwycone zarówno miejscem,jak i opieką. Zapomniały,ze istnieje telewizor 😄 Polecam wszystkim niezdecydowanym,a my napewno skorzystamy z oferty Biura za rok. Dziękujemy i pozdrawiamy!read more
Ania Oponecka
Ania Oponecka
2018-07-15T17:09:41+0000
Moja córeczka jest zachwycona, jedzie za rok na pewno. Dziękuje kadrze cudownym ciociom, Kąty Rybackie I turnus górą.read more
Justyna Słomczyńska
Justyna Słomczyńska
2018-07-15T15:42:11+0000
Córka wróciła szczęśliwa i zawiedziona, że tak krótko (10 dni w Kątach Rybackich) 😁 DZIĘKUJEMY
Anna Zacharewicz
Anna Zacharewicz
2018-07-12T20:42:10+0000
Syn był pierwszy raz na koloniach w Okunince. Wrócił zachwycony. Wszystko mu się podobało� Pozdrowienia dla Cioteczek i Wujkow. Dziękujemy � i pozdrawiamy ! Syn juz planuje z Wami przyszle wakacje!read more
Beata Cyranek
Beata Cyranek
2018-07-11T16:26:09+0000
Còrka wròciła zachwycona z drugiego turnusu w Okunince. Serdecznie dziekuję za opiekę, szczególnie dziękuję Cioci Lidce ☺Wspaniała kobieta! Do zobaczenia za rok.read more
Maria Kacprzak-Rawa
Maria Kacprzak-Rawa
2018-07-09T19:38:57+0000
Moja wnuczka Oliwia, obecnie jest na piątym obozie. Jest zachwycona opieką, organizacją, zabawami. Dosłownie, wszystkim. W tym roku z Wami jest na trzecim wyjeździe. Zimą była w Mierkach. Teraz latem w Jastrzębiej Górze, a obecnie - w Sielpi Wielkiej. Super ! Zapewne będzie jeździła na kolejne obozy.read more
Daniel Kondratiuk
Daniel Kondratiuk
2018-07-08T21:00:14+0000
Super bardzo macno polecam zapisujcie dzieciaczki swoje bo warto 😘
Ewa Błażejczyk
Ewa Błażejczyk
2018-07-05T13:15:54+0000
Córka zachwycona, Jastrzębia Góra. Dziekuję�Polecam.
Katarzyna Kowalewska
Katarzyna Kowalewska
2018-07-05T10:07:43+0000
Synek jest zachwycony!! Dziękujemy!! �
Gregor Gregor
Gregor Gregor
2018-07-04T18:24:15+0000
Super półkolonie, dzieci zadowolone.
Wioletta Okrasa
Wioletta Okrasa
2018-07-01T21:04:36+0000
Moje dziecko jest bardzo zadowolone ze swoich pierwszych kolonii z wami� pozdrawiamy wszystkie cioci i wujka ��� Kosior Nikolaread more
Małgorzata Głos-Michalska
Małgorzata Głos-Michalska
2018-07-01T19:25:33+0000
Córka przyjechała zadowolona z uśmiechem na twarzy. Mówi, że za rok też jedzie. A ciocie i wujek wspaniali. 😁 Super kadra z Puławread more
Sylwia Renata
Sylwia Renata
2018-07-01T17:22:38+0000
Dziękuję bardzo za fajny wypoczynek. Było super. Bardzo dobrze się bawiłam. Polecam wszystkim dzieciakom. Pozdrawiam serdecznie wszystkie Ciocie �. Maja Ćwikła z Lublina.read more
Viola Celejewska
Viola Celejewska
2018-02-03T10:37:25+0000
Beata Kapuścińska
Beata Kapuścińska
2018-02-02T16:56:19+0000
Bartek Giżyński
Bartek Giżyński
2018-01-15T18:05:36+0000
Natalia Lasek
Natalia Lasek
2017-11-30T15:45:51+0000
Anna Szwarc
Anna Szwarc
2017-07-20T19:08:29+0000
Syn wrócił dzisiaj z Katów Rybackich i jest bardzo zadowolony,mówi ze było super �dziękujemy za wspaniałe kolonie,profesjonalna opiekę,pyszne jedzonko oraz super zabawę.Pozdrawiamy wszystkie cudowne "ciocie "read more
Sylwia Topa
Sylwia Topa
2017-07-18T08:32:10+0000
Witam, mój syn jest 3 raz na kolonii w Kątach Rybackich jest szczęśliwy i zadowolony nie ma czasu żeby ze mną dłużej porozmawiać. Kolonie godne polecenia.Syn będzie jeździł co roku a niedługo dołączy do niego nasza córcia. Pozdrawiam wszystkich rodziców i całą kadrę kolonijną.��read more
Iwona Rafalska
Iwona Rafalska
2017-07-15T15:31:41+0000
Maja po raz pierwszy na koloni. Nie było płaczu,smutku lecz sama radość. Ciocie i wujkowie troszczą się o dzieciaki jak o swoje własne. Polecam z czystym sumieniem. Moja córka ze ze łzami opuszczała kolonię.Dziękujemy jeszcze raz za opiekę i super atmosferę. Sielpia 2017read more
Marta Sosnowska
Marta Sosnowska
2017-07-15T13:15:58+0000
Wspaniała zabawa oraz opieka dla dzieci. Córka wróciła przeszczęśliwa i juz czeka na następne kolonie😁😁😁
Sylwia Augustyniak
Sylwia Augustyniak
2017-07-15T13:00:21+0000
Ewelina Popiel
Ewelina Popiel
2017-07-15T12:58:38+0000
Joanna Margalska
Joanna Margalska
2017-07-13T15:02:52+0000
Świetna opieka . Dzieci zachwycone. Polecam
Maja Komosińska
Maja Komosińska
2017-07-05T18:20:45+0000
Kolonia w Okunince, córka po raz pierwszy wyjechała. Zadowolona, bez płaczu, pełna wrażeń. Na zdjęciach widać, że dzieci się nie nudziły. Pani Ewelina zawsze pod telefonem. Super, polecam.read more
Danka Marta Wyszyńska
Danka Marta Wyszyńska
2017-07-05T17:11:22+0000
Najlepszą oceną jest chyba to, że dziecko nie ma czasu z nami rozmawiać, a jak już porozmawia te kilka minut przez telefon to pierwsze co usłyszeliśmy to "tu jest faaaaajnie, mogę zostać do końca roku?"... ���read more
Iwona Lidwin
Iwona Lidwin
2017-06-30T20:00:40+0000
Półkolonia Olsztyn 2017 I turnus :-). Świetny czas dla dziecka. Doskonała organizacja, program zrealizowany w 200%. Na wszelkie niespodziewane przypadki /np. niesprzyjająca pogoda/ był plan B, a nawet C - wszystko równie atrakcyjne. Rodzice na bieżąco informowani. Dziękujemy Pani Agnieszce za troskę, opiekę i bank pomysłów :-). Polecamy!!!!read more
Lena Kochanowicz
Lena Kochanowicz
2017-06-30T09:17:10+0000
Agnieszka Kawałko
Agnieszka Kawałko
2017-03-03T14:31:07+0000
Dziecko za każdym razem wraca zadowolone i nie może doczekać się kolejnego wyjazdu.
Agnieszka Dąbrowska
Agnieszka Dąbrowska
2017-02-06T10:51:37+0000
Zimowisko w Mrągowie: Bardzo dziękuję za zaangażowanie w sprawowanej opiece nad dzieckiem. W środku zimy, po wizycie w aquaparku Hotelu Gołębiewski w Mikołajkach młoda nie mogła znaleźć czapki. Ciocia Dominika pożyczyła własną czapkę a później pojechała odebrać zgubę. Jestem pod wrażeniem, dziękujęread more
Greta Łebkowska
Greta Łebkowska
2017-01-27T16:37:04+0000
Wspaniałe zimowisko. Dziecko nie chciało w ogóle wracać i najchetniej zabrało by ciocie ze sobą. Szczęśliwe, rozbawione i uśmiechnięte. Bardzo dobra organizacja i opieka. Polecam.read more
Malgorzata Czupryniak
Malgorzata Czupryniak
2017-01-24T17:20:21+0000
Dziękuję za świetną opiekę nad córką na zimowisku wróciła bardzo bardzo zadowolona i szczęśliwa . Pozdrawiamy wszystkich opiekunów ciocie i wujków .read more
Kuba Matela
Kuba Matela
2017-01-20T17:34:11+0000
Było super
Karolina Pawłowska
Karolina Pawłowska
2016-08-10T19:50:56+0000
Dziękujęmy za fachową i troskliwą opiekę oraz mile spędzony czas syna na koloniach.Dziecko bardzo zadowolone!!! Polecam i czekamy na kolejny wyjazd za rok!!!☺read more
Ewa Ulanowska
Ewa Ulanowska
2016-08-05T19:25:03+0000
Eliza Kosieradzka
Eliza Kosieradzka
2016-07-18T19:10:47+0000
Dziękujemy, za cudowne kolonie.... Dziecko wróciło szczęśliwe, zadowolone, pełne życia....Na pewno wróci do Was na drugi rok. Do zobaczenia!!! Pozdrawiamy serdecznieread more
Katarzyna Delega
Katarzyna Delega
2016-07-03T19:59:10+0000
Dziękujemy za świetną opiekę, fantastycznie zorganizowany i wypełniony czas. Ta pierwsza kolonia na długo zostanie w pamięci. Córka zachwycona, my-rodzice także :)read more
Marti Wi
Marti Wi
2016-07-01T06:37:11+0000
Monika Popławska
Monika Popławska
2016-02-13T05:27:20+0000
Dzięki, dzięki wielkie za cudownie spędzony czas oraz troskę i opiekę nad moją córa Weronika podczas pierwszych kolonii w Jastrzębiej Górze i pierwszego zimowiska w Warszawie Wesoła. Dla niej to niezapomniane wrażenia, bardzo jej się podobało i na pewno pojedzie kolejny razread more
Aleksandra Mikołajewska
Aleksandra Mikołajewska
2016-01-24T20:26:45+0000
Dominika Mazurkiewicz
Dominika Mazurkiewicz
2015-07-26T21:51:44+0000
Dziękuję całej kadrze z kolonii z Kątów Rybackich. Fantastyczna opieka i troskliwość. Wspaniała zabawa i ciekawy program . Będę Was każdemu polecać. Pozdrawiam serdecznie. Mama Anielkiread more
Klaudia Piekarska
Klaudia Piekarska
2015-07-26T12:34:37+0000
Alicja Krasicka
Alicja Krasicka
2015-07-22T07:31:23+0000
Ma Pra
Ma Pra
2015-07-13T15:21:18+0000
Huta Szklana - To byly pierwsze kolonie mojej 7-letniej corki. Mimo kryzysu 2-go wieczoru i tesknoty za domem, Ula wrocila radosne, pelna nowych doswiadczen i umiejetnosci. Dziekujemy Pani Monice za wspaniala opieke, kreatywnosc i zrozumienie. Polecamy!read more
Izabela Grzywna
Izabela Grzywna
2015-07-07T05:50:34+0000
Anna Morawska
Anna Morawska
2015-07-05T16:20:05+0000
Super kolonie :-D godne polecenia, profesjonalna i miła kadra. Córka 7 lat właśnie wróciła ze swoich pierwszych ale pewnie nie ostatnich koloni w Okuninka i jest zachwycona. Dziękujemy za wszystko. :-)read more
Anna Kamińska
Anna Kamińska
2015-07-03T11:36:42+0000
Aneta Kopyść
Aneta Kopyść
2015-03-03T09:09:49+0000
Agnieszka Chomik
Agnieszka Chomik
2015-02-16T17:09:35+0000
Karolina Winiarska
Karolina Winiarska
2015-01-30T11:34:29+0000
Jolanta Truszkowska
Jolanta Truszkowska
2015-01-30T07:24:33+0000
Gratulacje z okazji otrzymanego certyfikatu!
Asia Zuzia
Asia Zuzia
2014-08-05T08:41:42+0000
Super kolonie z Violetty
Asia Majkowska
Asia Majkowska
2014-07-21T21:09:16+0000
Joanna Szetela
Joanna Szetela
2014-07-21T05:33:09+0000
Nowosińska Zuzia
Nowosińska Zuzia
2014-07-16T21:13:13+0000
Michał Markuszewski
Michał Markuszewski
2014-07-12T20:48:49+0000
Tomasz Borowiecki
Tomasz Borowiecki
2014-07-12T17:24:49+0000
Kinga Kinia Majkowska
Kinga Kinia Majkowska
2013-11-15T14:30:01+0000
Next Reviews

To już 3 kolonia córki, tym razem była w Łebie. Jak zwykle wróciła bardzo zadowolona. Mnóstwo ciekawych zajęć, nie ma czasu na nudę. Nowe znajomości kolonijne. Do tego jeszcze pogoda dopisała. Czysto. Opieka super! Wszystkim ciociom bardzo dziękujemy! Na pewno pojedziemy gdzieś za rok i polecam wszystkim!

Facebook

19.08.2019

Najlepszą oceną jest chyba to, że dziecko nie ma czasu z nami rozmawiać, a jak już porozmawia te kilka minut przez telefon to pierwsze co usłyszeliśmy to "tu jest faaaaajnie, mogę zostać do końca roku?

Facebook

05.07.2017

Moje dzieci były już na feriach zimowych i wakacjach. Wróciły zadowolone i chcą jechać na następne wakacje. Nie ma lepszej rekomendacji 

Facebook

05.08.2019

Mój syn już drugi rok z rzędu korzysta z Państwa ofert kolonijnych i jest bardzo zadowolony. Za każdym razem po powrocie z kolonii, w ciemno deklaruje chęć zapisania się na następny sezon. Ja, jako rodzic mogę szczerze polecić wyjazdy z Państwa biurem podróży! Dzieci są dopilnowane, zadbane, szczęśliwe i przede wszystkim bezpieczne!!!!! Co dla mnie jest najważniejsze ! Na pewno nie raz jeszcze skorzystamy z Państwa oferty ! Pozdrawiamy

Facebook

02.08.2019

Czuję się bezpiecznie i jestem spokojna, gdy moje dziecko jest na kolonii z Dziecięcym Biurem Podróży. Wspaniali organizatorzy, bardzo ciekawy program spędzania czasu i „ciocie” do pogadania i pocieszenia, gdyby któreś dziecko zatęskniło za domem.
Moja córka jeździ z „Wasilewskimi” od małego. Uwielbia z Nimi wakacje i zawsze nie może się doczekać wyjazdu.
Bardzo polecam.

Facebook

02.08.2019

Maja po raz pierwszy na kolonii. Nie było płaczu, smutku lecz sama radość. Ciocie i wujkowie troszczą się o dzieciaki jak o swoje własne. Polecam z czystym sumieniem. Moja córka ze ze łzami opuszczała kolonię. Dziękujemy jeszcze raz za opiekę i super atmosferę.

Facebook

15.07.2017